Brandžios odos priežiūra

Brandžios odos priežiūra

5 patarimai, kaip prižiūrėti brandžią odą

Brandi oda dažnai tampa sausesnė, jautresnė ir linkusi į raukšleles, todėl norisi jai skirti ypatingą priežiūrą. Nesvarbu, ar rūpinatės oda dėl sveikatos, ar norite ilgiau išlaikyti jos jaunatviškumą, tinkama kasdienė priežiūra gali padėti pasiekti abu tikslus. Štai penki patarimai, kaip tai padaryti efektyviai.

1. Drėkinimas – esminis žingsnis

Brandžios odos drėkinimas yra itin svarbus, nes su amžiumi sumažėja natūralus odos drėgmės išlaikymas. Pasirinkite intensyvaus drėkinimo kremą ar serumą, praturtintą hialurono rūgštimi, glicerinu ar keramidais. Šie ingredientai padeda odai sulaikyti drėgmę ir stiprina apsauginį barjerą. Taip pat labai svarbu nepamiršti, gerti pakankamai vandens.

2. Apsauga nuo saulės – būtina kasdien

Saulės spinduliai yra viena iš pagrindinių priešlaikinio odos senėjimo priežasčių. Naudokite plataus spektro SPF 30 ar didesnę apsaugą nuo saulės turintį kremą kasdien, net ir debesuotomis dienomis. Tai padės išvengti naujų pigmentinių dėmių atsiradimo ir sumažins raukšlių riziką.

3. Reguliarus švelnus šveitimas

Brandžiai odai rekomenduojama švelniai pašalinti negyvas odos ląsteles.  Tai paskatins odos atsinaujinimą ir suteiks sveikesnį odos spindesį. Venkite agresyvių šveitimų, tai galioja ne tik brandžiai odai, agresyvus odos šveitimas, gali sukelti dirginimą.

4. Naudokite aktyvius ingredientus

Įtraukite į savo priežiūros rutiną aktyvius ingredientus, kurie gali padėti kovoti su senėjimo požymiais. Retinoidai ir peptidai padeda skatinti kolageno gamybą ir sumažina smulkių raukšlių atsiradimą. Antioksidantai, tokie kaip vitaminas C, padeda neutralizuoti laisvuosius radikalus ir suteikia odai sveiką švytėjimą.

5. Atkreipkite dėmesį į gyvenimo būdą

Gyvenimo būdas gali turėti didelę įtaką odos būklei. Subalansuota mityba, kurioje gausu vaisių, daržovių ir sveikųjų riebalų, padės aprūpinti organizmą ir odą reikalingais vitaminais bei mineralais. Taip pat venkite rūkymo, kuris prisideda prie ankstyvo odos senėjimo. Pakankamas miegas ir streso valdymas padės palaikyti sveiką odos išvaizdą bei gerą savijautą. 

Brandžios odos priežiūra reikalauja atidumo ir tinkamų produktų, tačiau rezultatai – sveika, spindinti ir gyvybinga oda – yra verti pastangų. Pasirinkus tinkamus valymo, drėkinimo, apsaugos nuo saulės ir antioksidantais praturtintus produktus, galite pasiekti akivaizdžius pokyčius.

Kadangi jau aptarėme ką turime daryti kad išlaikyti savo odą kuo ilgiau skaiščią ir sveiką, pakalbėkime apie produktus.

TOP PRODUKTAI, KURIE STABDO SENĖJIMĄ

Odos senėjimas – tai etapas, kuris neišvengiamai paliečia kiekvieną. Tam, kad laiku pasirūpintumėte jaunystės išsaugojimu, kviečiame mūsų el.parduotuvėje įsigyti kosmetologų patikrintus ir atrinktus produktus, kurie duoda rezultatus.

Visuomet raginame rinktis kosmetologų siūlomą produkciją. Pirmiausia todėl, kad jie išbando įvairius produktus ir geba įvertinti jų efektyvumą. Na, o antra, kaip jau ir minėjome, Skintypes kosmetologai suteikia nemokamas konsultacijas, kurių metu parenkami būtent jums tinkantys produktai.

Valomasis pienelis

Paruoškime bei nuvalykime odą su švelniomis, tačiau veiksmingomis priemonėmis. Mes rekomenduojame: Comodex Clean & Clear Cleanser / valomasis gelis. Antibakterinis prausiklis, valo odą, pašalina purvą ir makiažo likučius.  Tinka naudoti visų tipų odai.

Dar vienas mūsų rekomenduojamas nuostabus produktas: ENDOCARE AQUAFOAM VALOMOSIOS PUTOSŠių putų sudėtyje yra grynas izotoninis vanduo iš Kantabrijos jūros gelmių, gausus mineralų ir mikroelementų, kurie drėkina, ramina ir atkuria veidą.
Putose esanti citrinos rūgštis ir raminančios veikliosios medžiagos švelniai nušveičia, nepažeidžiant odos ir palieka malonų švaros ir gaivos pojūtį. Išbandyta dermatologų ir oftalmologų. Hipoalerginis.

Comodex Clean & Clear Cleanser / Valomasis gelis

 

 
ENDOCARE AQUAFOAM VALOMOSIOS PUTOS

 

 

 

Odos paruošimas serumui

Odą reikia tonizuoti ir paruošti serumo naudojimui. Mes rekomenduojame atgaivinantį toniką iš Christina Professional. Aktyvūs ingredientai su terapiniu poveikiu reguliuoja riebalinių liaukų veiklą ir išvalo odą. Nesausina. Tonikas papildo pirminio nuvalymo etapą, drėkina odą ir suteikia švaraus gaivumo jausmąBio Phyto Refreshing Toner / Atgaivinantis tonikas

Bio Phyto Refreshing Toner / Atgaivinantis tonikas

 

 

 

Serumas

Paruošus odą, tepame serumą, kuris papildo/sustiprina kremo poveikį. Mūsų rekomendacija G.M. COLLIN COLLAGEN SUPREME SERUMAS

Šis serumas sutvirtina kolageno gyvavimo ciklą, kad užtikrintų intensyvų drėkinimą ir akivaizdžiai padėtų sumažinti raukšles, atkurdamas odos elastingumą, putlumą ir atsparumą.

Brandžią odą reikia aktyviai drėkinti. Galingas senėjimą stabdantis ir drėkinantis serumas, kurio pagrindą sudaro hialurono rūgštis ir natūralūs drėkinamojo faktoriaus (NMF) ingredientai. Intensyviai drėkina ir stangrina odą, kad ji atrodytų jaunatviška ir elastinga: Rekomenduojame: Line Repair Hydra Theraskin+HA / Senėjimą stabdantis drėkinantis serumas

G.M. COLLIN COLLAGEN SUPREME SERUMAS

 

Line Repair Hydra Theraskin+HA / Senėjimą stabdantis drėkinantis serumas

 

 

Veido kremas

Atėjo metas tepti odos kremą, kuris sustiprina odos priežiūrą bei stimuliuoja jauninamuosius procesus. 

Inovatyvi, prieš senėjimą nukreipta, priemonė, kurios sudėtis sukurta taip, kad drėkintų ir lygintų delikačią odą aplink akis, vizualiai pagerintų tamsių paakių išvaizdą, paburkimus ir mimikos raukšles. Tai apie nuostabų produktą kurį Jums rekomenduojame: G.M. COLLIN PHYTO STEM CELL+ PAAKIŲ KREMAS. Tinka naudoti visų tipų odai. Jeigu ieškote kremo kuris intensyviai stangrina, staigiai pakelia ir patempia suglebusią veido odą,  rekomenduojame: ALGOTHERM OCEAN TIME STANGRINAMASIS VEIDO KREMAS

Švelnus veido kremas, sukurtas brandžiai veido ir kaklo odai. Šis stangrinamasis kremas padeda sumažinti odos suglebimo požymius: stangrina odą, padidina jos tankumą ir pagerina jos elastingumą. Oda atrodo patempta, o veido kontūrai – ryškesni. 

 

  G.M. COLLIN PHYTO STEM CELL+ PAAKIŲ KREMAS

 

ALGOTHERM OCEAN TIME STANGRINAMASIS VEIDO KREMAS

 

 

Aktyvi ir subalansuota brandžios odos priežiūra namuose gali ženkliai pagerinti odos būklę ir padėti stabdyti laiką. Kuo anksčiau į savo priežiūros rutiną įvesite kokybišką kosmetiką, tuo greičiau išvysite rezultatus. Žinoma, turime pastebėti, kad brandžiai odai nepakanka tik priežiūros namuose. Jei norite pasiekti maksimalių rezultatų, kviečiame atvykti į Skintypes ir palepinti savo odą aparatinėmis bei funkcinėmis procedūromis ar atlikti veido masažą.

 

 

DUK

Kodėl brandžiai odai svarbu naudoti apsaugą nuo saulės?

Priemonės su apsauga nuo saulės, saugo odą nuo žalingų UV spindulių, kurie gali sukelti pigmentinių dėmių, raukšlių ir odos vėžio riziką. Tai yra būtinas žingsnis bet kokio amžiaus odos priežiūroje, bet ypač svarbus brandžiai odai, kuri yra jautresnė ir linkusi į saulės daromą žalą.

Kaip dažnai reikėtų šveisti brandžią odą?

Švelniai šveiskite brandžią odą 1–2 kartus per savaitę, kad pašalintumėte negyvas odos ląsteles ir paskatintumėte odos atsinaujinimą. Per dažnas šveitimas gali sukelti dirginimą, todėl svarbu laikytis nuosaikumo. Būtinai atidžiai perskaityti gamintojo rekomenduojamas intrukcijas.

Ar retinoidai tinka kiekvienam brandžios odos tipui?

Retinoidai yra veiksmingi kovojant su senėjimo požymiais, tačiau jie gali būti per stiprūs jautriai odai. Pradėkite nuo mažesnės koncentracijos produktų ir naudokite juos 2–3 kartus per savaitę. Renkantis tokią kosmetiką pirmiausia būtina pasikonsultuoti su savo kosmetologu ar dermatologu.

Ar galiu naudoti kelis aktyvius ingredientus vienu metu?

Taip, tačiau būkite atsargūs. Kai kurie aktyvūs ingredientai gali dirginti odą, jei naudojami kartu. Pasirinkite gerai suderintą rutiną arba konsultuokitės su specialistu. Mes visada pasiruošę Jums padėti ir suteikti reikalingą konsultaciją.