„Glow“ efektas vitamino C pagalba

„Glow“ efektas vitamino C pagalba

Švytinti ir skaisti oda – tai kiekvienos moters troškimas ir gražiausias mūsų rekvizitas. Viena veiksmingiausių priemonių pasiekti šį efektą yra vitamino C įvedimas į savo veido priežiūros rutiną.

Švytinčios odos efektas

Gera, kuomet dieną pasitinkame su skaisčia veido oda, tuomet atrodo, kad nereikia nė makiažo priemonių, jog jaustumėmės gerai. Vitaminas C kosmetikoje daro šiuos stebuklus:

  1. Kovoja su laisvaisiais radikalais,
  2. Apsaugo nuo UV spindulių poveikio,
  3. Skatina kolageno gamybą,
  4. Spartina ląstelių regeneracijos procesus,
  5. Mažina senatvines pigmentines dėmes,
  6. Saugo odą nuo išsausėjimo,
  7. Padeda sulaikyti drėgmę,
  8. Mažina išsiplėtusius kapiliarus.

Negi reikia dar daugiau argumentų, jog pradėti naudoti vitaminu C praturtintą kosmetiką? Tai numeris vienas priemonė, kuri jūsų odai padovanos „glow“ efektą.

Ar saugu produktus su vitaminu C naudoti pavasarį ir vasarą?

Visuomet siūlome rinktis stabilią vitamino C formą, kurią galima naudoti ir šiltuoju metu. Klientės dažnai baiminasi, jog produktai su šia medžiaga pavasario ar vasaros metu paskatins pigmentaciją, tačiau nerimauti neverta. Stabilią vitamino C formą, esančią kosmetikos produktuose, galite naudoti net ir šiltuoju metų laiku, kad ir ryte, tačiau nepamirškite, būtina pasirūpinti ir papildomu SPF 50 sluoksniu. 

Kokius produktus verta įsidėti į kosmetikos pirkinių krepšelį?

Gausus vitamino C serumų pasirinkimas gali susukti galvą. Rinkodaros triukai ir artimųjų rekomendacijos gali pakviesti jus įsigyti produktus, kurie nėra tokie veiksmingi, kaip norėtųsi. Ką pataria įsigyti kosmetologai?

 

 

G.M. COLLIN VITAL C15 SERUMAS

Klinikinių tyrimų metu net 97% tyrimo dalyvių pastebėjo, kad naudojant šį serumą oda tapo skaistesnė ir 93% tyrimo dalyvių patvirtino, kad oda tapo elastingesnė. Serume esanti askorbo rūgštis stabilizuojama su ferulo rūgšties pagalba.

Naudojant dienos metu būtina veido SPF apsauga.

SESDERMA C-VIT 5 LIPOSOMINIS VEIDO SERUMAS

Pažadinkite savo odos potencialą ir iš naujo atraskite jos natūralų švytėjimą!

C-VIT 5 veido serumas praturtintas net 5 skirtingomis stabiliomis vitamino C formomis (askorbyl gliucoside, sodium ascorbate, ethyl ascorbic acid, ascorbyl magensium phosphate, trysodium ascorbyl palmitate phosphate).
Šis veido serumas suteikia odai švytėjimo ir gali padėti sulėtinti senėjimo požymių atsiradimą.

ENDOCARE RADIANCE C FERULIC EDAFENCE® SERUMAS

Greitai susigeriantis serumas, apsaugantis odą nuo aplinkos poveikio sukeliamos žalos (nuo laisvųjų radikalų, miesto teršalų). Idealiai tinka visų tipų odai.
Nekomedogeninis. Sudėtis praturtinta EDAFENCE® – novatoriška technologija, kovojančia su aplinkos tarša, t.y. su sunkiaisiais metalais, tabako dūmais ir miesto teršalais.
Serumas taip pas pasižymi SCA® Growth Factor technologija, kuri turi antioksidacinį ir atstatomąjį poveikį.
Antioksidantais praturtintoje serumo sudėtyje taip pat yra ir vitaminas C bei ferulino rūgštis..

SESDERMA C-VIT GAIVINAMASIS VEIDO GELINIS KREMAS

C-VIT gaivinamasis veido gelinis kremas su antioksidaciniu poveikiu, gali padėti sumažinti raukšles, šviesinti patamsėjusią odą, suteikti natūralaus spindesio. Sudėtyje esantys šviesą atspindintys pigmentai suteikia odai švytėjimo ir akimirksniu sumažina odos netolygumus.

Vitaminas C šviesina odą, mažina pigmentines dėmes. Nanotechnologijų dėka, stabilizuota vitamino C forma užtikrina maksimalų efektyvumą ir apsaugą nuo laisvųjų radikalų. Jei norite jaunesnės, gyvybingos ir švytinčios odos – C-VIT gaivinamasis veido gelinis kremas pateisins Jūsų lūkesčius!

 

Vienas maloniausių momentų, kai pakilę iš kosmetologo kėdės veidrodyje matome savo švytinčios odos efektą. Nuo šiol jūs galite tuo gerėtis kiekvieną dieną ir pasirūpinti odos skaistumu ir prevencija prieš senėjimą tiesiog savo namuose. Jei nežinote, kuris serumas labiausiai tiktų jūsų odai, susisiekite. Padėsime išsirinkti optimaliausią variantą.