Spindinti oda su Keenwell: patarimai ir produktų apžvalgos

Spindinti oda su Keenwell: patarimai ir produktų apžvalgos

Atraskite WEYERGANS kūno priežiūros produktų naudą Skaitote Spindinti oda su Keenwell: patarimai ir produktų apžvalgos 5 minutes

Sveika ir spindinti oda yra grožio ir geros savijautos garantas. Naudojant aukštos kokybės produktus ir laikantis tinkamos odos priežiūros rutinos, galima pasiekti puikių rezultatų. Šiame įraše aptarsime, kaip pasiekti sveiką ir spindinčią odą naudojant Keenwell kosmetikos produktus.

1. Drėkinimas - pagrindinis žingsnis švytinčios odos link

Keenwell Evolution Sphare drėkinantis veido kremas

Viena iš pagrindinių priemonių, siekiant sveikai spindinčios odos, yra drėkinimas. Evolution Sphare drėkinantis veido kremas suteikia intensyvią drėgmę, apsaugodamas odą nuo išsausėjimo. Šis veido kremas yra subtilios kreminės mikrosferos, suspenduotos hialurono rūgšties gelyje, kurios sujungia dvigubą drėkinimą ir antioksidacinį veikimą, kad suteiktų odai jaunatviškumo nuo pat pirmo panaudojimo. Tinka visiems odos tipams.

 

Norite turėti švytinčią ir nepriekaištinga odą? Rinkitės patį populiariausią Keenwell kosmetikos produktą  KEENWELL EXTRAORDINARY ECLAT EE

Tai naujos kartos produktas, koreguojančių ir skaistinančių odą pigmentų nepriekaištingos ir natūraliai švytinčios odos įvaizdžiui sukurti. Maskuoja ir mažina tokius odos netobulumus kaip raukšlelės, pigmentinės dėmės, po aknės likusios dėmelės, paraudimai ir išsiplėtusios poros. Tinka visų tipų odai.

2. Serumas - koncentruota priežiūra

Keenwell Aquasphera koncentruotas serumas

Serumai yra puikus būdas suteikti odai papildomos drėgmės ir maitinimo. Keenwell Aquasphera autentiškas odos drėkinimo šaltinis dėl didelės stiprių drėkinančių veikliųjų medžiagų koncentracijos (37,6%). Veganiška sudėtis, 96% natūralios kilmės ingredientai. Be aliejų, skystos ir lengvos tekstūros, lengvai tepasi ir greitai susigeria į odą. Tinka visų tipų odai, ypač dehidratuotai.

Šio serumo privalumai:

  • apsaugo nuo mėlynosios šviesos sukeliamos žalos.
  • padeda stiprinti hidrolipidinį barjerą
  • palaiko reikiamą odos drėgmės lygį

3. Kaukės - intensyvi priežiūra

Keenwell Royal Jelly intensyviai gaivinanti veido kaukė

Veido kaukės yra puikus būdas suteikti odai intensyvią priežiūrą ir drėkinimą. Royal Jelly kaukė giliai drėkina ir atgaivina odą, suteikdama jai spindesio. Tai rafinuota veido kaukė su bičių pieneliu ir ženšeniu. Veikliosios medžiagos: taukmedžio sviesto ekstraktas; ženčenio ekstraktas; bičių pienelis 

Ploną ir vienodą sluoksnį užtepkite ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos, venkite akių kontūro zonos. Naudokite kaukę 1-2 kartus per savaitę, užtepkite ant švarios odos ir palaikykite 15-20 minučių, po to nuplaukite šiltu vandeniu.

4. Akių priežiūra - subtili zona

Keenwell Progresif paakių kremas - kaukė

Akių zona yra viena iš pirmųjų vietų, kuriose atsiranda senėjimo požymiai. Keenwell Progresif  paakių kremas padeda sumažinti tamsius ratilus ir paburkimą, suteikdamas švytėjimo paakiams. Inovatyvi dvigubo poveikio priemonė veikia kaip švelnus kremas ar galinga regeneraciją skatinanti kaukė. Keenwell Progresif paakių kaukė lygina odos toną ir suteikia odai aplink akis švytėjimo.

Turi antioksidacinį, kraujagysles stiprinantį ir mikrocirkuliaciją stimuliuojantį poveikį, todėl lėtinami odos senėjimo procesai.

 

5. Šveitikliai - odos atnaujinimas

Keenwell Biopure gelinis veido prausiklis su pieno rūgštimi

Šveitikliai padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, atnaujina odą ir leidžia jai geriau sugerti kitus odos priežiūros produktus. Biopure gelinis prausiklis su pieno rūgštimi švelniai valo odą ir suteikia jai spindesio. Pieno rūgštis veikia kaip natūralus šveitiklis, kuris ne tik pašalina negyvas ląsteles, bet ir skatina naujų ląstelių regeneraciją. Naudokite prausiklį kasdien ryte ir vakare, masažuojant sukamaisiais judesiais, tada nuplaukite šiltu vandeniu.

6. Apsauga nuo saulės - būtinas žingsnis

Keenwell jauninantis apsauginis BB kremas su SPF20

Apsauga nuo saulės yra būtina, siekiant apsaugoti odą nuo žalingų UV spindulių. Keenwell BB kremas su SPF20 suteikia odai apsaugą, lygina odos toną ir suteikia natūralų spindesį. BB kremo sudėtyje esantys antioksidantai ir drėkinamieji ingredientai padeda palaikyti odos sveikatą visą dieną. Naudokite kremą kiekvieną rytą prieš einant į lauką, kad apsaugotumėte odą ir išvengtumėte senėjimo požymių.

 

Papildomi patarimai, kaip naudoti Keenwell kosmetikos produktus

  1. Reguliarumas: norint pasiekti geriausius rezultatus, būtina naudoti produktus reguliariai. Laikykitės kasdienės rutinos ryte ir vakare. Nuoseklus produktų naudojimas padeda odai prisitaikyti ir maksimaliai pasinaudoti jų teikiama nauda.
  2. Masažas: naudojant kremus ir serumus, atlikite lengvus masažinius judesius, kad pagerintumėte kraujotaką ir produktų įsisavinimą. Masažas taip pat padeda atsipalaiduoti ir mažina stresą.
  3. Drėkinimas: net jei jūsų oda yra riebi, svarbu ją drėkinti, kad išlaikytumėte natūralų balansą. 
  4. Apsauga nuo saulės: naudokite kosmetikos produktus su SPF kasdien, net ir debesuotomis dienomis. UV spinduliai gali pakenkti odai net per debesis, todėl apsauga yra būtina.
  5. Hidratacija: gerai sudrėkinta oda yra sveika oda. Gerkite pakankamai vandens ir naudokite drėkinamuosius produktus. Vanduo padeda išlaikyti odos elastingumą ir švytėjimą.
  6. Sveika mityba: jūsų odos būklė taip pat priklauso nuo mitybos. Vartokite daug vaisių, daržovių ir omega-3 riebalų rūgščių turinčių produktų.

Pasiekti sveikai spindinčią odą nėra sudėtinga, jei naudojate kokybiškus produktus ir laikotės tinkamos odos priežiūros rutinos. Keenwell kosmetikos produktai suteikia plačią priemonių gamą, kuri padės jūsų odai atrodyti sveikai ir spindinčiai. Pradėkite nuo drėkinimo, pridėkite serumus, naudokite veido kaukes ir nepamirškite apsaugos nuo saulės. Reguliarus naudojimas ir tinkama priežiūra yra raktas į spindinčią odą.