Mišrios odos priežiūros rutina su „Christina“

Mišrios odos priežiūros rutina su „Christina“

Gerai pritaikyta veido odos rutina gali padaryti stebuklus, o ką jau kalbėti, jei
naudojame kokybišką ir pasaulyje pripažintą kosmetiką. Šiandien noriu pasidalinti asmenine mišrios veido odos priežiūros rutina su izraelietiška Christina kosmetika.

Gamintojas, kuris pavergė kosmetologų širdis

Patikėkite, patys kosmetologai išbando dešimtis priemonių bei mato jų rezultatus dirbdami su klientais, tad greitai atskiria vertingą kosmetiką. Christina prekės ženklas atsirado dar 1982 metais ir per daugiau nei 40 metų, skirtingoms odos problemoms, sukūrė daugiau nei 300 profesionalių priemonių. Esu sužavėta, jog sinergija tarp skirtingų komponentų, jų proporcijų ir pažangių mokslinių biotechnologijų padeda Christina kosmetikai pasiekti akivaizdžių rezultatų. Derindama skirtingas 11 linijų priemones galiu išspręsti įvairias klientų odos problemas.

Ką naudoja patys kosmetologai?

Ne paslaptis, kad tai, ką naudojame savo kabinete klientams atliekamų procedūrų metu, naudojame ir asmeninei odos priežiūrai namuose. Mano mišri oda yra reikli, taigi turiu užtikrinti pakankamą drėgmę bei palaikyti raukšlių prevenciją. 

Pasidalinsiu 7 žingsniais, kurie man padeda namuose palaikyti odą gyvybingą, elastingą ir lygią.

  1. Biophyto linijos prausiklis „ Mild facial cleaner “ yra tikras atradimas. Jis ne tik kruopščiai pašalina nešvarumus, bet ir sudrėkina odą. Šį gelį ryte ir vakare šlapiais pirštais įmasažuoju į odą ir vėliau nuplaunu su drungnu vandeniu.
  2. Rosedemer šveičiamąjį muiliuką „ Peeling soap “ verta naudoti 1-2 kartus per savaitę. Jis pašalina negyvas ląsteles ir padeda odai atsinaujinti.
  3. Comodex linijos toniką „ Purify&Balance ” naudoju riebiai T zonai ryte. Skruostų zoną praleidžiu. Gaivinantis tonikas su antiseptinėmis savybėmis. Valo ir atkuria odos balansą. Pašalina poras užkemšančius nešvarumus ir užkerta kelią ateityje susidaryti spuogams ir pigmentinėms dėmėms.
  4. Line Repair serumą „ Hydra Theraskin+HA “ naudoju ir ryte ir vakare ant švarios odos. Produktą įtapšnoju drėgnais pirštais. Šis serumas nepaprastai efektyviai sudrėkina veido odą ir suteikia jai stangrumo.
  5. Biophyto linijos nedidelį kremo „ Balancing cream “ kiekį ant odos tepu ryte. Jis pasižymi drėkinančiu ir maitinančiu poveikiu bei normalizuoja odos riebalinių liaukų gamybą, mažina blizgesį.
  6. Biophyto linijos naktinį kremą „Normalizing night cream“ tepu nedidelį jo kiekį. Jis intensyviai atkuria odą ir aprūpina ją drėgme.
  7. Ir, žinoma, nė žingsnio iš namų ryte neužbaigus odos priežiūros rutinos su SPF apsauga. Kurį laiką naudoju Clinicare SPF 50++ su medium atspalvį. Jis sulygina veido odos toną bei efektyviai apsaugo nuo UV spindulių žalos. Beje, jis puikiai užtikrina odos drėkinimą net iki 13 valandų, tad dienos metu tai yra tikras išsigelbėjimas.

Svarstote ar šie produktai tiktų ir jums? Kviečiu į nemokamą nuotolinę konsultaciją!